İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
Değişen Konut İhtiyacına İnovatik Çözümler: Nef 03 Kâğıthane’yi Tercih Etmeniz İçin 5 Neden

Değişen Konut İhtiyacına İnovatik Çözümler: Nef 03 Kâğıthane’yi Tercih Etmeniz İçin 5 Neden

Yükselen yeni nesil iş ve yaşam alanlarıyla gelişmeye ve genişlemeye devam eden Kâğıthane, artan cazibesiyle dünyadan birçok yatırımcıyı kendine çekmeyi başarmış, gelen talepler üzerine bölge, yerli ve yabancı firmaların yatırım alanları arasındaki en gözde yerlerden biri olma özelliğine kavuşmuştur. Bölgenin sürdürülebilir kalkınmasının yanında konut ve gayrimankul alanında da anlayış değişmiş, ihtiyaçlar farklı kimliklere dönüşüp değişmiştir.

İşte bu anlayış içindekeşfedilmemiş beklentileri karşılamak ve ulaşılabilir yaşam alanları tasarlamak amacıyla hayata geçirilen 50 m2 home office ve 334 konuta sahip olan Nef 03 Kâğıthane projesi,hedef kitlenin ihtiyaçları analiz edilerek özel tasarlanan Foldhome ve Foldoffice konseptine sahip çok yönlü kullanım alanları sunan ve ihtiyaçları karşılayan bir proje olarak dikkat çekiyor. 



1-Tasarımı ve İnce Düşünülmüş Yaşam Alanları



Tasarımı odak noktası haline getirerek, beklenitilere yönelik en uygun projeyi hayata geçirmeyi amaçlayan Nef, alışılmışın dışında farklı tasarımlarıyla, gayrimenkul sektörüne yeni bir anlayış kazandırdığını söylemek yanlış olmaz.

Nef 03 Kağıthane, bölgede bulunan diğer konut projelerinden farklı olarak hedef kitlesini genç profesyoneller, yeni evliler ve üniversite öğrencileri olarak belirliyor ve belirlenen kitlenin beklentileri doğrultusunda ev, ofis ve rahatlama alanlarını bi araya getiriyor.Hedef kitlenin ihtiyaçları analiz edilerek özel tasarlananFoldhome veFoldoffice konseptleri ile sinema salonu, misafir evi, fitness, futbol sahası ve eğitim odaları gibi alanları sakinlerinin hizmetine sunmaktadır.


Dünyanın en ünlü üç mimarlık ofisiyle aynı anda çalışan Nef, bu projesinde 1+1 evleri sunulan ortak kullanım alanlarıyla birlikte 24 ayrı odaya dönüştürüyor.En küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları yaratmak amacıyla tasarlanan Nef 03 Kağıthene projesinde asansör tuşlarından kapılara, ofis içi tasarımından duvar ve zeminlerde kullanılan meteryallere kadar her şey en ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmış.


2- Foldhome ve Foldoffice

Sahip olduğu karma işleviyle, barınmanın yanı sıra bir eve sığamayacak alanların katlanarak eve dâhil edilmesi anlayışına dayanan foldhome konsepti, spor merkezi, misafirhane, sinema ve oyun odaları gibi alanları kullan-öde sistemi ile hizmete sunmakta, kullanılmayan alanlar için aidat ödemesi almamaktadır. Bu yönüyle benzer konut projelerinden ayrılan Nef 03 Kâğıthane, sıcak ve şık yaşam alanlarıyla sadece öğrencilerin ve iş insanlarını değil ailelerin de tercih ettiği projelerden biri olmuştur.



3- İstenildiği Zaman 24 Ayrı Odaya Dönüşebilen 1+1 Daireler

İstanbul’un en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesi olan Kâğıthane’de, 5000 m2 eviniz olsaydı içinde ne isterdiniz? Düşüncesi ile hayata geçirilen Nef 03 Kâğıthane, 50 m2 evlerin dışında rezarvasyon ile istediğiniz zaman sizin olan 24 ayrı odayı hizmete sunuyor.

Nef 10 ve Nef 11 Kâğıthane projelerinin hemen yakınında yer alan Nef 03 Kâğıthane, 2 bloktan ve 1+1 ya da 2+1 tipi dailerden oluşuyor. 3. 800 m2 ticari alan,  13 dükkân, 334 konut, 130 home ofice, misafir evi, kapalı otopark, yüzme havuzu, futbol ve basketbol sahası, fitnes, eğitim, müzik, sinema ve toplantı odaları gibi olanaklarının yanında merkezi konumu ve ulaşım ağlarına olan yakınlığıyla Nef 03 Kâğıthane, sakinlerine rahat ve konforlu bir yaşam vaadediyor. 


4- Merkezi Noktalara Olan yakınlığı ve Geniş Ulaşım Ağı

Kent merkezinden uzakta oturmak istemeyen kentli için, merkeze yakın bir yaşam alternatifi oluşturmasıyla lüks konut sitelerinden ayrılan Nef 03 Kâğıthane Merkezi konumu,  gelişen ulaşım altyapısı ve Maslak-Levent-Taksim gibi İstanbul’un kilit noktalarına olan yakınlığı nedeniyle yeni iş merkezi olma yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor.

Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe tüneline 2.9 km uzaklıkta bulunan Nef Kağıthane 03, Tem bağlantı yoluna 5 dakika,  Zincirlikuyu, Mecidiyeköy, Çağlayan Adliyesi ve Kanyon Alışveriş Merkezi gibi önemli lokasyonlara ortalama 1.5 – 3.8 km,  Kabataştan başlayıp Beşiktaş, Mecidiyeköy, Çağlaya ve Kağıthane üzerinden Mahmutbey’ye kadar ulaşan, Kabataş-Mahmutbey metro hattına ise sadece 200 metre mesafede bulunuyor.

 İstanbul’un iş ve ticaret merkezlerinin yer aldığı Cendere vadisinde özlenen ev hayatını ve ihtiyaç duyulan ofisleri biraraya getiren Nef 03 Kâğıthane, aynı zamanda Bauhaus, Metro Grossmarket, Carrefour, Mediamarkt ve Axis alışveriş merkezi gibi hayatı kolaylaştıran alışveriş noktalarının yakınında bulunuyor.


5-Kâğıthane’de Yarattığı Değişim Rüzgârı

İstanbulun merkezii ancak kimsenin girmeye cesaret edemediği yerlerinden biri olan Kâğıthane’de, topluma sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik fayda sağlayacak biçimde tasarlanan ve daha iyi bir çevre yaratma amacıyla hayata geçirilen Nef 03 Kâğıthane Projesi, bölgeye yeni bir soluk kazandırmış, kullanışlı ve şık tasarımıyla birçok konut projesine ilham kaynağı olmuştur. Bölgenindemografik ve sosoyo kültürel yapısında değişikliklere yol açarak bölgenin gelişimine katkı sağlayan projelerden biri olan Nef 03, Kâğıthane’ye duyulan güven ve itibarın mimarları arasında yer almayı başarmıştır.

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Sezgin ÇOLAK